Etty Hillesum

Charlotte Salomon

Albert Schweitzer

Dag Hammarskjöld

Muzikale, inspirerende en ontroerende Lezingen

Etty Hillesum, Charlotte Salomon, Albert SchweitzerDag Hammarskjöld,
Mata Hari, Hildegard von Bingen en Camille Claudel

Zij zijn voor mij fascinerende voorbeelden van mensen waar ik in mijn biografische en muzikale lezingen graag over wil zingen, spelen en vertellen. Daarom geef ik als pianiste en kleinkunstenares muzikale lezingen over mensen die op zoek waren naar verbinding met zichzelf, verbinding met het leven, en verbinding met de wereld om zich heen.

Hun levensverhalen laten zien hoe deze levenskunstenaars op een inspirerende manier hun dromen hebben voorgeleefd door hun eigen hart te volgen en trouw te blijven aan zichzelf.  

De thema’s in deze lezingen zijn actueel en passen nog steeds in onze huidige maatschappij waarin steeds vaker een zoektocht naar persoonlijke groei en bewustzijn, zelfreflectie en ontwikkeling wordt nagestreefd. In een tijd waarin er steeds meer hoog-sensitieve, eigenzinnige en creatieve persoonlijkheden zijn, maar waarin er ook sprake is van innerlijke leegte, morele verpaupering en materialistische oppervlakkigheid, bieden deze levensverhalen een onverwoestbare bron van kracht, inspiratie en hoop!

De lezingen zijn met èn zonder muzikale omlijsting te boeken.