Uit mijn leven

De serie ‘Uit mijn leven’ bestaat uit drie programma’s waarin ik aan de hand van mijn muziek mijn levensverhaal wil vertellen.

Persoonlijke en intieme liedjes, songs, pianomuziek (uitsluitend eigen werk), anekdotes, processen en ervaringen worden afgewisseld met het openhartig bespreken van beladen en diepgaande thema’s.

Alle ervaringen uit mijn leven tot nu toe hebben mij gebracht waar ik nu ben:
Bij mijzelf.

Over de thema’s en processen die langs kwamen, ben ik altijd blijven schrijven.

Zo ontstonden er teksten en nummers over mijn verslavingen, depressies, anorexia, eenzaamheid, mijn angsten, mislukte huwelijken en relaties, de affaires en het constante gevecht met mezelf.

Uiteindelijk heb ik het licht, de liefde en alle antwoorden die ik ooit zocht, in mezelf kunnen vinden.

Ik kan nu zonder oordeel naar mezelf kijken, leven zonder kritische innerlijke stemmetjes die me klein willen houden en voelen zonder te vluchten. Ik heb geleerd verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen gevoelens en niet meer te leven volgens de verwachtingen van anderen.

Eindelijk ben ik in staat om onvoorwaardelijk van mezelf te houden.

En dát is wat ik met jou wil delen. Ik wil je laten weten hoe fijn het is om thuis te komen bij jezelf. Ik wil je vertellen dat het de moeite waard is om de sluiers, die jouw licht en liefde verborgen houden stuk voor stuk van je af te werpen.

En dat het mogelijk is om te leven zonder oordeel, illusies, leugens en angst.

Mijn weg is die van de muziek. Ik zing, vertel en speel mijn levensverhaal.
Voor mezelf, om mijzelf uit te drukken.
Maar ook voor jou!
Om het met je te mogen delen.
Ik vertel je graag míjn verhaal.

* De leegte van het verlangen: over verlangen, relaties en affaires

* Kiemkracht: over de kracht van creativiteit

* Onderweg naar wie ik al was: over verslaving en thuiskomen bij jezelf

Schillertheater Utrecht:

‘Deze door jouw gemaakte vertaalslag van levensprocessen naar kunst, van pijn naar begrip, van angst en taboes, geeft een bijzondere fascinerende kijk naar meer openheid en taboedoorbrekende kleinkunst.’   

‘Wij vinden dat jouw performance openhartig, boeiend, innemend, afwisselend en van hoge kwaliteit is. De teksten zijn inspirerend, bemoedigend en troostrijk. Zelden zagen wij in ons theater zo´n diepgaand programma.’