Uit mijn leven

Muzikale, inspirerende en ontroerende voorstellingen.

Het verhaal achter mijn muziek heeft geleid tot de serie ‘Uit mijn leven’. Deze serie bestaat uit de drie bovenstaande voorstellingen, waarin persoonlijke en intieme liedjes, songs, pianomuziek, anekdotes en ervaringen worden afgewisseld met het openhartig bespreken van beladen en diepgaande onderwerpen.
Kleinkunst met een thema!

Relaties en affaires:
‘Hoe kun je jezelf bevrijden uit destructieve relaties?’
Luister naar het verhaal achter mijn muziek in de muzikale voorstelling
‘De leegte van het verlangen’ en ontdek waarom zelfliefde de oplossing is.

Verslaving:
Hoe kun je jezelf bevrijden uit de gevangenis van verslavingen?
Luister naar het verhaal achter mijn muziek in de muzikale voorstelling Onderweg naar wie ik al was’ en ontdek waarom zelfliefde de oplossing is.

Creativiteit:
Hoe kun je een wereld binnen in jezelf creëren die onaantastbaar is voor de buitenwereld en die toch nog steeds alle ruimte biedt voor verbondenheid met die buitenwereld?
Ontdek in de muzikale voorstelling ‘Kiemkracht’ de kracht van de creativiteit.

Laat het een troost zijn van de herkenning
Een inspiratiebron om vol te houden
Laat het jou moed geven om keuzes te maken
Ervaar de rust van het delen, je bent niet alleen
Laat je meenemen door muziek die je raakt
En laat het je helpen om uit te komen bij de essentie van jouw zijn:

De liefde voor jezelf!

Over deze thema’s en de processen die langs kwamen, ben ik altijd blijven schrijven. Zo ontstonden er kleinkunstliedjes, Engelstalige songs en pianostukken. Deze zijn te horen in mijn voorstellingen. Nieuwsgierig? Hier kun je alvast de muziek beluisteren.

Alle ervaringen uit mijn leven tot nu toe, hebben mij gebracht waar ik nu ben; bij mezelf. Ik kan nu zonder oordeel naar mezelf kijken, leven zonder kritische innerlijke stemmetjes die me klein willen houden en voelen zonder te vluchten. Ik heb geleerd verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen gevoelens en niet meer te leven volgens de verwachtingen van anderen.

Eindelijk ben ik in staat om onvoorwaardelijk van mezelf te houden.

En dát is wat ik met jou wil delen. Ik wil je laten weten hoe fijn het is om thuis te komen bij jezelf. Ik wil je vertellen dat het de moeite waard is om de sluiers die jouw licht en liefde verborgen houden, stuk voor stuk van je af te werpen. En dat het mogelijk is om te leven zonder oordeel, illusies, leugens en angst. Mijn weg is die van de muziek. Voor mezelf, om mijzelf uit te drukken. Maar ook voor jou! Om het met je te mogen delen.

De muziek, uitsluitend eigen werk, intensiveert en ondersteunt de besproken thema’s. Deze zal deels life en deels met een orkestband ten gehore worden gebracht. Het is muziek die verrast, ontroert en raakt. Muziek die even divers is als de besproken thema’s, variërend van kleinkunstliedjes & songs tot instrumentale composities.

 

 

Ineke Hoek

Bedankt Jacqueline! Ik bewonder de moed en kracht om jóuw creativiteit en boodschap op deze manier vorm te geven.

Liesbeth Dijs

Zeer prachtige voorstelling. Mooie en geweldige performance. De sfeer was bijzonder en het was een indrukwekkende avond.

Vrijmetselaarsloge Deventer

Mooie combinatie van verhaal en muziek. Dankjewel voor jouw levenswijsheid. Het getuigt van lef om je zo te laten zien! Heeft diepe indruk op ons gemaakt.

Passage Heemskerk

De kracht en de wijsheid zijn helemaal invoelbaar in de prachtige vrouw die jij bent, Jacqueline. Wat een kracht en wat een kwetsbaarheid laat je zien. Het was een inspirerende avond.

Coby

Heel bijzonder, ben er stil van. Veel om over na te denken!
Hoe sta ik in het leven …? De muziek ging door mijn ziel.