Bereiken | Bewegen | Bouwen

Uit mijn leven

De serie ‘Uit mijn Leven’ bestaat uit drie programma’s, waarin persoonlijke en intieme liedjes, songs, pianomuziek (uitsluitend eigen werk), anekdotes, processen en ervaringen worden afgewisseld met het openhartig bespreken van beladen en diepgaande thema’s.

Al deze thema’s kunnen vertaald worden naar actuele maatschappelijke vraagstukken.

  • Jezelf bevrijden uit destructieve relaties
  • Jezelf bevrijden uit de gevangenis van verslavingen
  • De kracht van creativiteit ontdekken

Alle ervaringen uit mijn leven tot nu toe, hebben mij gebracht waar ik nu ben:

Bij mijzelf

Over de thema’s en processen die langs kwamen, ben ik altijd blijven schrijven. Zo ontstonden er kleinkunstliedjes, Engelstalige songs en pianostukken. Deze zijn te horen in de programma’s en bij muziek luisteren.

Uiteindelijk heb ik het licht, de liefde en alle antwoorden die ik ooit zocht, in mezelf kunnen vinden.

Ik kan nu zonder oordeel naar mezelf kijken, leven zonder kritische innerlijke stemmetjes die me klein willen houden en voelen zonder te vluchten. Ik heb geleerd verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen gevoelens en niet meer te leven volgens de verwachtingen van anderen.

Eindelijk ben ik in staat om onvoorwaardelijk van mezelf te houden.

En dát is wat ik met jou wil delen. Ik wil je laten weten hoe fijn het is om thuis te komen bij jezelf. Ik wil je vertellen dat het de moeite waard is om de sluiers die jouw licht en liefde verborgen houden, stuk voor stuk van je af te werpen.

En dat het mogelijk is om te leven zonder oordeel, illusies, leugens en angst. Mijn weg is die van de muziek. Voor mezelf, om mijzelf uit te drukken. Maar ook voor jou! Om het met je te mogen delen.

Laat het een troost zijn van de herkenning
Een inspiratiebron om vol te houden
Laat het jou moed geven om keuzes te maken
Ervaar de rust van het delen. Je bent niet alleen
Laat je meenemen door muziek die je raakt
En laat het je helpen om uit te komen bij de essentie van jouw zijn:

DE LIEFDE VOOR JEZELF!
‘ALLES IS TERUG TE HERLEIDEN NAAR DE KERN VAN ZELFLIEFDE!’

Tijdsduur: in overleg
Prijs:  op aanvraag
Vraag een offerte aan

 Schillertheater Utrecht

‘Deze door jouw gemaakte vertaalslag van levensprocessen naar kunst, van pijn naar begrip, van angst en taboes, geeft een bijzondere fascinerende kijk naar meer openheid en taboedoorbrekende kleinkunst.’   

 ‘Wij vinden dat jouw performance openhartig, boeiend, innemend, afwisselend en van hoge kwaliteit is. De teksten zijn inspirerend, bemoedigend en troostrijk. Zelden zagen wij in ons theater zo´n diepgaand programma.’