Nieuwsbrief december 2018

Beste allemaal,

Vol trots presenteer ik jullie mijn nieuwe website: www.jacquelinevanderzee.nl
Samen met Mathilda van Ameijde, www.leefinverbinding.nl, hebben we maanden lang hard gewerkt om deze site tot stand te brengen. Het is niet alleen een informatieve website rondom de lespraktijk geworden, maar ook een kleurrijk palet vol collages, blogs, muziek, multimedia, filmpjes en foto’s. Ook zijn mijn andere activiteiten als musicus er op terug te vinden. 

Per 1 januari 2019 gaan de nieuwe tarieven van start. Ik wil iedereen vragen, zelf zijn of haar automatisch incasso opnieuw in te stellen per deze datum. Kijk ook even na of de automatische incasso niet stopt per 1 januari 2019. Bij sommige banken moet je dit per kalenderjaar opnieuw instellen.

Normaal tarief

½ uur les per week € 77,-
¾ uur les per week € 115,-
1 uur les per week € 154,-

Losse lessen:

Een uur € 50,-
Drie kwartier € 37,50
Half uur € 25,00 

Kerstvakantie 17 december – 4 januari 2019

Op zaterdag 2 februari 2019 geef ik samen met drummer/percussionist Siem Ranoesetiko een Einaudi recital in Overberg (bij Veenendaal). Een heerlijke ervaring waarbij je al luisterend wordt ondergedompeld in de beleving van klank en ritme, geïnspireerd op de muziek van deze bijzondere componist. Reserveren kan door € 10,- over te maken op NL97 INGB 0008 25 95 70 o.v.v. ‘Einaudi’

Bij deze nieuwsbrief is het nieuwe inschrijfformulier bijgevoegd. Ik wil iedereen vragen opnieuw zijn adresgegevens hierop in te vullen en akkoord te gaan met de tarieven & voorwaarden. Deze zijn terug te vinden op het inschrijfformulier zelf èn op de site.

 Ik wens iedereen een heerlijke decembermaand toe met veel licht, warmte en muziek.
Met warme groet, Jacqueline

Nieuwsbrief september 2018

Welkom terug allemaal in het nieuwe seizoen 2018-2019!

Ik hoop dat iedereen een fijne zomer heeft gehad en studie, school of werk met hernieuwde energie heeft kunnen oppakken.

Op maandag 3 september starten de lessen binnen mijn pianolespraktijk weer. 
Maar voordat het zover is, zal er eerst een nieuw rooster moeten komen, waarin iedereen naar wens en tevredenheid is ingedeeld. Daarom wil ik jullie vragen om zo spoedig mogelijk voorkeursdagen èn tijden per app of per mail (info@jacquelinevanderzee.nl) aan mij door te geven. NB Ook wanneer je op je oude vertrouwde dag & tijd wilt blijven (Leerlingen die al jaren op een bepaalde dag en tijd les hebben, krijgen voorrang om deze dag en tijd te behouden)

 Ik heb dit jaar veel nieuwe aanvragen. Hoe meer mogelijkheden iedereen opgeeft, des te meer kans er is, dat ik ook de nieuwe leerlingen van een plek kan voorzien. Nieuwe leerlingen wil ik vragen om hun adres en woonplaats toe te voegen. Dit in verband met de te rijden route.

NB de lessen vinden plaats van maandag t/m donderdag. 
Maandagochtend 10 september is er geen les, ’s middags en ‘s avonds wel!

Per 1 januari 2019 zal er eenverhoging plaatsvinden van mijn lestarieven.Nadere informatie hierover volgt nog.

Een muzikaal, energiek en bruisend jaar gewenst!
Met warme groet,
Jacqueline
06 1371 0672

Nieuwsbrief juni 2018

Beste allemaal,

Hierbij de laatste nieuwsbrief van het seizoen.
Helaas was er dit jaar door mijn gezondheidsproblemen geen voorspeelmiddag, maar ik hoop dit in het nieuwe seizoen weer goed te maken. Ondertussen heb ik niet stil gezeten en hard gewerkt om de uitstraling van de praktijk en mijn overige activiteiten als musicus in een nieuw jasje te steken. Binnenkort hoop ik dan ook mijn nieuwe website www.jacquelinevanderzee.nl aan jullie te presenteren.

Donderdagmiddag 14 juni vanaf 14:00uur en vrijdagavond 15 juni zijn er géén lessen.
Deze lessen worden donderdag 12 juli en vrijdag 13 juli ingehaald.

Maandag 9 juli begint de zomervakantie.
Indien gewenst kunnen er vanaf maandag 9 juli nog extra lessen genomen worden.
NB deze lessen worden persoonlijk met mij afgestemd en dienen contant per les te worden afgerekend.

Aanvang seizoen 2018 – 2019  maandag 3 september 2018 .
In de week daarvoor ontvangen jullie een mail van mij met daarop het verzoek de voorkeursdagen en tijden door te geven. Leerlingen, die al jaren op een vaste dag en tijd zitten, hebben voorrang wanneer ze op deze tijd willen blijven. NB hoe meer en ruimer de mogelijkheden zijn die worden opgegeven, des te meer kans er is, dat ik jullie op de gewenste tijd kan plaatsen.

Voor alle wekelijkse lessen geldt de twaalf-maandelijkse termijnregeling. Voor de leerlingen die een automatisch incasso hebben ingesteld, gaat de betaling automatisch door. Voor de leerlingen die contant betalen bij deze een reminder, dat ook in de maanden juli en augustus het lesgeld verschuldigd is.

Tot slot wil ik graag via deze nieuwsbrief Tomás van Emden in het zonnetje zetten en hem veel succes wensen met zijn nieuwe studie. Meer dan tien jaar is hij mijn leerling geweest. Als vijfjarige kwam hij bij mij op les en spelenderwijs is hij uitgegroeid tot een uitstekende pianist met een enorm talent voor improvisatie.
Tomás, het was een feest om al die jaren met je te werken. Heel veel succes met je studie medicijnen in Amsterdam. Ik kijk nu al uit naar de bijzondere en prachtige improvisaties, die je me natuurlijk blijft sturen.
Dankjewel voor de inspiratie die je ook mij gaf.

Een hele fijne zomer allemaal!
Met warme groet,
Jacqueline

Voorgaande nieuwsbrieven

Op deze pagina staan altijd de 3 meest recente nieuwsbrieven. Mocht u een voorgaande versie willen inzien, stuur me dan een berichtje en dan ontvangt u deze per email van mij. Met warme groet, Jacqueline.