Susanne van Neerbos

Deze bijzondere sopraan biedt troost en verstilling met haar prachtige stem. Als gelegenheidsduo brengen we al jaren een rustig en uitgebalanceerd repertoire ten gehore tijdens uitvaarten.

Tulpi

Marco Manders is al bijna twintig de ontwerper van mijn flyers, logo, posters en ander promotiemateriaal. Met zijn vindingrijkheid, enorme creativiteit en energie ontstaan de prachtigste ontwerpen die precies altijd de kern van het programma en/of lezing weergeeft.

Zijn eigen ontwerp, de Tulpi, is inmiddels wereldwijd bekend en Marco heeft met zijn ontwerp in Brussel, Milaan en New York prestigieuze Design Awards  gewonnen.

Frits van der Gronde

Vrijwel de meeste foto’s op deze site zijn van de hand van fotograaf Frits van der Gronde. Met zijn humor en originele ideeën weet hij telkens opnieuw frisse en spontane fotoseries te verzorgen. Soms gaan we een dag op pad en komen we op de mooiste locaties terecht.

Inkstation Vianen

Gert-Jan den Hartog en Eric Dahler van Inkstation Vianen zijn vakkundig, behulpzaam, snel en betaalbaar. Al jaren verzorgen zij mijn drukwerk of denken even mee met een ontwerp of idee. Ze leveren snel en kwalitatief mooi werk en zijn groots in hun kleinschaligheid.

Dansklooster

Het team van Michael Verheijen,  Mathilda van Ameijde en Coby Geertsma vormen het hart van Dansklooster.

Dansklooster past niet in een hokje:

“We dansen eigenzinnig tussen bestaande tradities in de vrije dans door. We hebben een eigen stijl, gecreëerd vanuit onze ervaring, kracht en samenwerkingen. Het gaat ons om de totale beleving en daarom kiezen we met veel aandacht onze locaties uit. Met kussens, kleden, kaarsen , bloemen en kleurrijke materialen toveren we iedere locatie om tot een dansklooster ”.

Met hun programma’s en retraites zorgen ze er op een bijzondere manier voor om uít de dagelijkse hectiek en stress en weer ín je kracht te komen.

Luis Filipe Malveiro

Ik ben al jaren de trotse eigenaar  van een Bösendorfer vleugel. Luis Filipe Malveiro zorgt er al bijna twintig jaar voor, dat mijn vleugel in optimale staat is. Revisie, stembeurten, en schoonmaak neemt hij voor zijn rekening.

Vorig jaar heeft hij het ‘Precision Touch Design’, ingebouwd. Dit PTD is een revisiemethodiek voor vleugels en piano’s, die verder gaat dan de traditionele pianotechniek. Het geeft een ongekende regelmaat in aanslag en toonvorming. Mijn vleugel speelt hierdoor fijner dan ooit.

Clavis Nieuwegein

Jaarlijks stelt Clavis Nieuwegein geheel kosteloos een groot deel van de showroom ter beschikking om concerten en voorspeelmiddagen te organiseren. We kunnen beschikken over een schitterende Yamaha vleugel, een drankje, de gastvrijheid en een rondleiding in deze ruim opgezette zaak. Niet alleen kunt u hier terecht voor hoge kwaliteit in akoestische piano’s, ook voor silent-systemen en digitale piano’s bent u hier aan het juiste adres.

Leef in Verbinding

Ontwerpster en bouwster van deze site. Creatief, ondersteunend, coöperatief & meedenkend, warm en kundig. Dat is de mens en het werk van Mathilda van Ameijde. Tevens verzorgt ze het onderhoud van deze site plus de nieuwsbrieven.