Tarieven & Voorwaarden


Het is lastig om vooraf prijzen aan te geven omdat er altijd meerder factoren een rol spelen bij de uiteindelijke kosten, tijdsduur en mogelijkheden. Ik ben er op uit om tot een balans te komen die goed voelt voor zowel de opdrachtgever als voor mij. Ik werk met verschillende tarieven voor gesubsidieerde en niet-gesubsidieerde aanvragen. Daarom stem ik het honorarium altijd persoonlijk met de opdrachtgever af.

 

  • De prijzen zijn inclusief lezing, afstemming en voorbereiding
  • Digitaal promotiemateriaal is aanwezig. Wanneer ik flyers en ander promotiemateriaal van de lezing per post moet opsturen komen de druk- en verzendkosten voor rekening van de opdrachtgever
  • De prijzen zijn exclusief reiskosten – 9 % BTW – programmaboekjes
  • Er dient een goed gestemde akoestische piano of vleugel aanwezig te zijn
  • De lezing is te boeken met of zonder muzikale omlijsting