Einaudi

Ludovico Einaudi (1955) is een Italiaanse pianist en componist. De door hem gecomponeerde muziek in de film ‘Intouchables’, betekende zijn definitieve doorbraak en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de hedendaagse muziekwereld. Zijn muziek wordt vaak omschreven als eigentijds klassiek en minimalistisch.

Ik verzorg recitals rondom de muziek van Einaudi zoals u hem nog nooit eerder hoorde. Geïnspireerd, bezield, vol passie, dan weer kalm en berustend, aftastend, afwachtend en vervolgens in volle vaart op de beweging van het ritme. 

Een heerlijke ervaring waarbij u al luisterend ondergedompeld wordt in de beleving van klank en ritme, geïnspireerd op de muziek van deze bijzondere componist.

Uitvaarten

Samen met sopraan Susanne van Neerbos verzorg ik de muziek bij het afscheid van uw dierbare.
Tijdens de uitvaart of crematie brengen wij stemmige en troostende muziek ten gehore, geheel afgestemd op uw wensen. Het Ave maria van Schubert, het Pie Jesu uit het Requim van Fauré en het Unser Vater van Arvo Pärt behoren tot ons repertoire. Dit is echter slechts een gedeelte van de mogelijkheden. In overleg met u kunnen wij precies de muziek brengen die past bij uw uitvaart. Muziek spreekt wanneer woorden te kort schieten.

Tarieven & Voorwaarden

Het is lastig om vooraf prijzen aan te geven omdat er altijd meerder factoren een rol spelen bij de uiteindelijke kosten, tijdsduur en mogelijkheden. Ik ben er op uit om tot een balans te komen die goed voelt voor zowel de opdrachtgever als voor mij.

 

  • De prijzen zijn inclusief
    afstemming en voorbereiding
  • De prijzen zijn exclusief
    reiskosten en 6 % BTW
  • Er dient een goed gestemde akoestische
    piano of vleugel aanwezig te zijn

Muzikale opluistering

Als pianiste verzorg ik achtergrondmuziek bij :

Bruiloften – (Prive) Diners – Kerst – Recepties

en andere gelegenheden die om een
sfeervolle muzikale omlijsting vragen.